maanantai 8. maaliskuuta 2010

Tummaa puuta







Tumma puu on aina ollut mieleeni sisustuksessa. Kai tämä tulee lapsuudenkodista, missä yhä on tummaa puuta olohuoneessa pianossa, pianotuolissa, sohvapöydissä, sohvan ja nojatuolien käsinojissa... Joten on sitä tummaa puuta omaan kotiinkin täytynyt sisustukseen tuoda.
Tumma puu ja vastaavat värit ja sävyt sopii mielestäni hyvin myös piensisustusesineisiin. Tässä niitä meiltä muutamia, sieltä täältä kuvaukseen poimittuja. Jotkut näistä ovat yleensä vähän piilossakin, tuon itse tekemäni kortin olemassaolonkin olin melkein ehtinyt unohtaa. Kirjahyllyn perältä se löytyi.
Viimeisen kuvan Mozart-flyygeli on pienen pieni, kämmenelle mahtuva soittorasia, eikä se ole meiltä, vaan mummolasta. Se on mummon lahja yksivuotiaalle esikoistytölle. Turvallisuussyistä sitä pidetään mummolassa! Mutta kunhan tytöt kasvavat, sitten sen voinee tuoda tyttöjen omaan huoneeseen lipaston päälle. Kun soittorasiaflyygelin kannen avaa ja laittaa rasian soimaan, tanssii flyygelin kannella pieni balettityttö. Sekös neitosia jaksaa naurattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti