perjantai 19. maaliskuuta 2010

Sinivalkoista







Ostin kaksi helmihyasinttia toissa päivänä. Tuntuu, että nyt ovat jo kasvaneet ainakin 10 senttiä! Nämä tosiaan kasvavat korkeutta ihan silmissä. Kun valitsin näitä kaupassa, sai olla tarkkana, että otti helmihyasintteja, eikä narsisseja, koska olivat samassa laarissa, eikä niitä tahtonut erottaa toisistaan. Ja nyt ovat ensimmäiset kukat jo auenneet, kahdessa päivässä.
Laitoin nämä poikkeuksellisesti lastenhuoneeseen, vaikka ei siellä yleensä kukkasia ole. Mutta valkoisen senkin päälle käyvät kivasti ja saavat mukavasti valoakin, kun taitaa tuo lastenhuone olla niitä meidän huushollin valoisimpia huoneita.
Tuossa viimeisessä kuvassa on lasinen tarjouluastia, jota yleensä pidän jossain piiilossa, koska se lasimalja on aika iso ja tämä on sitten tyhjänä kovin tylsän näköinen. Nyt siinä on pitsiliina, joten se on vähän kotoisamman näköinen. Mutta ei se silti ole työhuoneeni nurkkaa pidemmälle päässyt!

1 kommentti:

  1. Helmihyasintit venyvät kyllä nopeasti pituutta ja minä olen aina onnistunut kastelemaan niitä liikaa, joten vartta on tullut hirveästi.
    Kauniit potit!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista