lauantai 20. maaliskuuta 2010

Aurinkoa odottaen




Meinasin tänään laittaa päivitykseen kuvan tekemästäni pikkutytön kesäkassista, mutta ei ole tuo aurinko täällä kahteen päivään paistanut, niin en ole saanut otettua kuvaa. Mutta onneksi on näitä aiemmin otettuja kuvia, tällä kertaa lastenhuoneesta.
Tyttöjen huoneeseen kertyy ihan tahtomattakin kaikkea vaaleanpunaista yllin kyllin, sen tähden halusimme huoneeseen ei-vaaleanpunaiset seinät. Keltaiseksi sitten meni.
Parhaimmillaan huone on aamupäivisin, kun pikkuiset leikkivät ja aurinko paistaa.
Ai niin. Ylimmässä kuvassa näyttää sille, että hyllyt ovat vinossa, mutta oikeasti hyllyt ovat kyllä aivan suorassa, on vaan kuvaaja kameroineen ollut vähän vinossa!

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko!

    Meillä on vanhimman tytön huoneessa keltaiseksi maalatut seinät ja ovat kyllä iloisen väriset. Pikkutytöt muuttaa siihen huoneesen ehkä kesällä ja sitten ajattelin vaihtaa värin enemmänkin sinisävyiseksi, ei siis pinkkiä seiniin meillekään :). Hello Kitty on näköjään kova sana teilläkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista!
    Tuo mekko on saatu tuliaisina Englannista. Esikoistytölle se jo tuli, mutta on tämä pienempiki sitä pitänyt. Ihana se kyllä on, sen takia pidänkin sitä tuossa seinällä:)

    VastaaPoista