torstai 18. maaliskuuta 2010

Peitto ja pussukka




Eurokankaasta tarttui matkaan kaksi kangaspalaa. Tuo beige on tulossa kolmivuotiaan sängynpeitoksi. Sen päällä näkyvä kangaspala on vanha kirpparilöytö. Siitä taidan tehdä kaksi pientä tyynynpäällistä, juuri sopivasti kangasta sellaiseen.
Tämä sininen kangaspala taas oli aivan täysi heräteostos. Kevään uutuuksia. Kangas on kovin ohutta, mutta kyllä minä silti siitä jonkinlaisen pussukan meinasin tehdä. Jos laittaisi sisälle vaikka valkoista vohvelikangasta vuoreksi. Olisi sitten vuorikangas paksumpaa mitä päälliskangas. Ei kai tuo haittaa, kun itselle tulee.
Koristeeksi meinasin pitsiä.
Hommasin myös lankakerän, jossa on keltaista, vihreää, oranssia ja olisko ollut vielä jotain muuta, enpä muista. Olen jo aloittanut kutomaan kolmivuotiaalle kevätkassia, kerran sellaista toivoi. Värit ovat kyllä siinä kerässä sen verran hurjat, että en siitä itselle mitään tohdi tehdä. Kuvaa on sitten tulossa, kun saadaan valmiiksi.
Eilen oli tuntitolkulla kirpparihinnoittelua, tänään on kirpparille vientiä ja lisähinnoittelua, niin on nyt kutomiset jääneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti