perjantai 12. maaliskuuta 2010

Löytöjä ja havaintoja






Kävin siis eilen Helsingissä pitkästä aikaa. Edellisestä käynnistä oli ehtinyt vierähtää kolme ja puoli vuotta, vaikka ei meiltä olisi Helsinkiin kuin puolentoista tunnin ajomatka. Bussilla menin, joten tuli käytyä siinä uudessa kauppakeskuksessakin, minkä alla on se bussiterminaali. Juu, en muista nimeä, maalainen mikä maalainen.
Kävelin sieltä mennen tullen Forumiin ulkokautta ja vasta jälkikäteen tajusin, että olisi sinne päässyt myös maanalaista tunnelia pitkin. Ja sitten vielä odotin valojen vaihtumista vihreäksi kohdassa, jossa liikennevalot olivat rikki. Ei tämä mitään, aiemmin olen odottanut raitiovaunua kohdassa, missä ei ole kiskoja.
Mutta takaisin eiliseen. Olin kerrankin ajan hermolla, nimittäin Stockalla on avattu tällä viikolla uusi Herkku, ja ihan sitten ensimmäisten joukossa pääsin tähän tutustumaan. Aiemmasta se eroaa siinä, että kaikki herkut on ladottu samaan kerrokseen, kun aiemmin kerroksia oli kaksi. Tilaa ei varmaan ole sen enempää mitä ennenkään, jos olisi yhdistänyt ne kaksi kerrosta. Luulen. Mutta on siellä kyllä kyltti, että vielä se tästäkin laajenee.
Nyt kun on käynyt, osaa ensi kerralla vähän varustautua ja miettiä mitä sieltä ostaa. Paljoa ei tietenkään voi hamstrata, kun on kaikki muutkin ostokset kannettavana, mutta sellaiset puoli muovikassillista nyt ainakin.
Matkani päätarkoitus oli hankkia metri fiiniä kangasta ja tämä tavoite täyttyi heti matkan aluksi. Kankaasta ei sen enempää, se tulee hääpukuun. Muut puvun kankaat olen hankkinut jo aiemmin.
Aleksi 13 on ottanut valikoimiinsa Odd Mollya. Tai ehkä niitä on ollut siellä jo pidempään, en tiedä, kun en ole vuosiin käynyt. Ensi kerralla osaa mennä isomman budjetin kanssa. Ne Mollyn vaatteet on kyllä aika ihania! Pusero maksoi 190 euroa ja se oli aika lailla koko reissuni budjetti bussilippuineen päivineen, joten sai Mollyt jäädä odottamaan lihavampia aikoja.
Näissa kuvissa on muutamia löytöjä. Ylinnä on Forumin kortti- ja lahjatavarakaupasta ostettu pieni rasia itselle, eikä sen käyttötarkoitus ole selvillä, oli vaan niin nätti, ei maksanut paljoa. Keskellä on yksivuotiaalle löytynyt kukikas kevättakki Zarasta. Siinä on vuori eli se on sellainen välikelin hienostelutakki ja kaipa sitä voi oikein viileinä kesäpäivinäkin pitää. Alinna on myös Zarasta tehty löytö, lyhythihainen pusero esikoistytölle.

1 kommentti:

  1. Oi, kivan kuuloinen reissu sulla ollut ja olet tehnyt hyviä löytöjä:)

    VastaaPoista