torstai 25. maaliskuuta 2010

Ostospäivä





Tänään käytiin Ikeassa. Kaikki muut oltiin reissussa, paitsi yksivuotias, joka oli ensimmäistä kertaa koko päivän eli aamuyhdeksästä alkuiltaan mummolassa hoidossa. Eikä ollut itkenyt yhtään. Oli nukkunut kahdet päiväunet, pidemmät mitä kotona, ja syönyt hyvällä ruokahalulla kaikkea, mitä mummo oli tarjonnut. Ja oli vielä ollut oikean hyväntuulinen koko päivän. Leikkinyt, lallattanut lastenlauluja ja nauranut mummon jutuille, jopa tapaillut vähän sanoja, kuten "istuu", mitä toistaa ainakin 278 kertaa päivässä, vähintään.
Me muut siis kävimme sillä välin Ikeassa. Lastenhuoneeseen löytyi punainen kankainen säilytystötterö, missä on numeroin koristeltu kansi. Näitä säilytysjuttuja ei voi olla lastenhuoneessa koskaan liikaa.
Ostin myös kangaspalan, vaikkakaan en ole vielä päättänyt mitä siitä tekisi. Lapsille jotain kuitenkin.
Kaikkea muutakin pientä tuli hankittua. Reissun parasta antia oli leikkipaikka Småland, jonne neitonen sai jäädä ensimmäistä kertaa leikkimään. Aiemmin ei ole ikä riittänyt, mutta nyt kun on jo 3, niin jäi sinne ihan mielellään. Puolisen tuntia siellä leikki, me kävimme sillä välin Ikean ruokapuodissa ja kahvilla. Lapsen sai sieltä leikkipaikasta ulos käteen leimattua samis-tatskaa vilauttamalla.
Kotimatkalla piipahdettiin vielä Kodin Ykkösessä. Siellä tyttö joutui vaikean valinnan eteen, kun piti valita Myyrän ja Postimies Paten väliltä. Lopulta kotiin lähti Myyrä-DVD. Mulle Kodin-Anttila tuli tosi halvaksi, tuhlasin sinne peräti 1,99euroa. Sillä sain aivan ihanan vanhanajan pääsiäiskortin.

1 kommentti:

  1. Kuullostaa kivalle shoppailu päivälle, oon kans odottanu et pääsen ikeaan jospa pääsiäisen nurkilla koitettaisiin mennä.

    VastaaPoista