tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kiitos kiitos!


Rouva Ruusupuun Marilta sain tämmöisen, Beautiful Blogger Awardin! Kiitoksia oikein paljon Marille. Onkin meikäläisen ensimmäinen blogipalkinto.
Ja näköjään minulla on myös seitsemäs lukija. Tervetuloa joukkoon!
Tuo Beautiful Bloggerin ilmeisesti saisi jollain tapaa liitettyä perussivulle, mutta eihän se multa onnistunut. Sen koodin tai mikä lie, jo löysinkin, mutta en sitten mitään paikkaa, mihin sen olisin liittänyt. Joten tuo tunnustus jää nyt sitten keikkumaan tänne päiväpostausten sekaan, kun en sitä osaa laittaa "esille". Olen aika onneton näissä jutuissa. Kesti vuosia, että ylipäätään sain aikaiseksi käydä tätä blogia tekemään.
Tänään oltiin tyttöjen kanssa mummolassa ja kaupungilla, joten ei oikein ole mitään päivitettävää. Mutta jos sitten huomenna taas, kun ollaan enempi kotosalla.

2 kommenttia:

  1. Nyt pukkaa sarjaa kysymyksiä. Eli onko Sofialla nuken sänky? Jos on niin minkäs kokoinen peitto ois sopiva? Minkä kokoinen peitto menee nuken vaunuihin?

    VastaaPoista
  2. Sofialla ei ole nuken sänkyä kotona. Mummolassa on pieni, sellainen barbin mentävä, senttikokoa en tiedä. Kotona taas on ne nukenvaunut, niissä aika paljon nukkea nukuttaa ja työntelee.
    Sen nukkumaosan pituus on 50 pituus ja 25 cm leveys. Se on meillä ainoa nukkumapaikka nukelle.

    VastaaPoista