torstai 11. maaliskuuta 2010

Naatti olo


Lupasin itselleni päivittää blogiani joka ikinen päivä huhtikuun puoliväliin saakka. Se onkin ainoa syy, miksi tänne tänään kirjoitan. Ei millään jaksaisi. Kävin päivällä Helsingissä, ilman lapsia, ihan yksin. Kivaa oli!
Oli kyllä mukava päivä, mutta väsymys on nyt iskenyt jälkikäteen. Olisi sieltä kerrottavaa ja kuvattavaa, mutta kun ei tuota päivänvaloa enää ole, eikä salamalla saa kuin värit rikki, niin palaan asiaan huomenna. Eikä muutenkaan jaksaisi. Kuudelta jo heräsin. Kymmeneen mennessä olen jo nukkumassa. Ei kahvikaan auttanut.
Huomenna on sitten vuorossa kotipäivä lasten kanssa. Saa nähdä kuinka kuvauksen ja bloggaamisen kanssa käy, mutta yritetään!
Tässä päivän kuvana paikallinen löytö viime joulun alta, Rosariumista ostettu nuken silityslauta, tanskalaisten ihanuuksia, kuinkas muuten. Valmistaja Maileg.
Kuuluu sitä sarjaan muitakin mukavia nuken tavaroita, kuten ruokapöytä ja lipasto. Jos sitä vaikka kokoelmaa joskus kasvattaisi. Mutta sitä ennen Helsinki-päivän päivitys kuvineen päivineen, huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti