tiistai 16. maaliskuuta 2010

Meikkipussi




Tässä komeilee lähes valmis Cath Kidston -pussukka, jonka olen omin kätösin ommellut. Valmiiksi leikatut kangaspalat tulivat tämän kuvassa näkyvän Sew-kirjan välissä kaikille kirjan ostaneille. Sain tämän lahjaksi joulupukilta, kun vähän vihjaisin, kiitos!
Seuraavat kaksi kuukautta kirja lojui askarteluhuonessani, kunnes kaksi päivää sitten ryhdyin ompelupuuhiin.
Kirjan kannen kuvasta näkyy, että pussukka on oikeasti pieni kassi. Mutta mulle aivan liian pieni! Joten minä aion pitää tätä meikkipussina.
Paketin mukana tuli myös valkoisia nappeja, mutta löysin kokoelmistani tällaisen punaisen, ja nyt mietin, hentoanko vaihtaa valkoisen napin punaiseksi. Hmm... Yritän ratkaista ongelman tämän päivän aikana, sillä jonossa on ommeltavaa ja kudottavaa vaikka muille jakaa. Noista projekteista lisää tulevina päivinä.
P.S. Tätä kirjaa on käsittääkseni yhä myynnissä ainakin Suomalaisessa Kirjakaupassa, eikä hinta päätä huimaa, hieman yli 10 euroa. Sew on julkaistu viime vuonna Englannissa ja siinä on nelisenkymmentä ompeluohjetta kaavoineen. Eli uusi kirja, halpakin vielä ja kaupanpäällisinä valmiiksi leikattu kassi. Ei hassumpaa:)

1 kommentti:

  1. Kivan näköinen kassi, hieno kangas, pitää kattoa kun käy kirjakaupassa jos tosiaan noin edullinen.
    ps.Olen tuon punaisen napin kannalla:)

    VastaaPoista