lauantai 6. maaliskuuta 2010

Mukavaa viikonloppua!


Kiitokset kaikille, jotka ovat täällä tämän viikon aikana käyneet ja erityiskiitokset kaikille lukijoiksi liittyneille! Sisustus- ja askartelublogi on ollut mielessäni jo pitkään, peräti viisi vuotta. Ja vasta kaksi viikkoa sitten sain aikaiseksi tällaisen perustaa.
Aika monet kuvat tulevat vielä kokoelmista ja vain muutamat ovat ihan uusia, mutta mitäs tuo haittaa. Meillä otetaan paljon kuvia, myös sisustusjutuista ja yksityiskohdista, ei siis pelkästään blogia varten. Siinä yksi syy vilkkaaseen päivitystahtiin, kuvia on varastossa niin paljon, ettei tohdi lukua pitää.
Huhtikuun puolivälissä blogin työstö jonkin verran hidastuu, sillä palaan äitiyslomalta/hoitovapaalta töihin. Mutta olen tehnyt itselleni lupauksen, että huhtikuun puoliväliin saakka päivitän tätä joka päivä. Jos sen jälkeen sitten vaikka pari kertaa viikossa?! Saapi nähdä.
Arkistoista kaivoin tämänkin kuvan. Tällaista oli askarteluhuoneessani viime keväänä. Kun tässä siivoilen, ehkäpä saan lähiviikkojen aikana vaikkapa otettua yleiskuvan koko huoneesta, hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti