lauantai 9. heinäkuuta 2011

Vuosi sitten

Tänään meillä on ohjelmassa eläinten paijausta Pentik Paviljongilla, kaupassa käyntiä ja yleistä hellepäivän haahuilua. Toista oli vuosi sitten, heinäkuun toisena lauantaina. Meillä oli häät. Voi mahdotonta, mitä sutinaa häiden järjestäminen aiheuttaa. Eikä meillä edes ollut isot hääjuhlat, vaan pienehköt puutarhajuhlat.

Kukkaistyttö Sofialla oli ikää kolme vuotta.

Pienempi kukkaistyttö Milla, häiden aikaan 1v4kk, sai jalkaansa äitinsä ensikengät. 

Oltiin koko talvi mietitty, millainen sää olisi vihkipäivänä. Kai sitä jokainen morsiuspari pelkää kaatosadetta. Mutta turhia olivat sellaiset pelot. Viime vuonna, 10. heinäkuuta taisi olla yksi kesän lämpimimpiä päiviä. 

Se oikea ensimmäinen hääpäivä meillä on vasta huomenna, mutta mennään jo tänä iltana ulos syömään, kun saadaan mummo lapsenvahdiksi. Ollaan oltu armaan kanssa yhdessä jo kuusi vuotta. Mietittiin tuossa, että ensi keväänä olisi taas juhlan aihetta. Huhtikuussa 2012 nimittäin tulee 10 vuotta siitä, kun ensimmäisen kerran tavattin - vaikka tuosta sitten vierähtikin muutama vuosi, ennen kuin alkoi tapahtua. Oltiin ensiksi työkavereita, sitten kavereita ja sitten parhaita kavereita, sitten avopuolisoita, vauvan vanhempia, toisenkin vauvan vanhempia ja sitten viime kesästä lähtien myös aviopuolisoita. Ihan hyvä saldo kymmenelle vuodelle:)

Kukkaistyttö on kiivennyt äidin syliin häähumun keskellä lauantaina 10. heinäkuuta 2010.

1 kommentti:

  1. Hei Maajo.

    Minulla olisi kysyttävää hääpukusi kaavoista. Otatko yhteyttä sähköpostiini annlii@utu.fi. Kiitos!!

    Terveisin Anna

    VastaaPoista