maanantai 18. heinäkuuta 2011

Astiakaapin uusi verho

Tämä Laura Ashleyn kukkakangas kätkee taakseen meidän keittiön astiakaapin. Jouduttiin verhoamaan astiakaappi kankaalla sen takia, että astiakaapin ovi irtosi. Juu, kaksihan niitä ovia on, mutta uskokaa pois, että on aika kamalan näköistä, kun toisella puolella on ovi ja toisella ei. Ovea yritettiin kiinnittää uudelleen.
Oven kiinnitys ei onnistunut, joten otettiin sitten se toinenkin ovi pois. Mies ryhtyi kyllä heti suunnittelemaan uusia astiakaapin ovia, jotka aikoo itse rakentaa ja maalata. Siiheks tuo verho saa toimittaa astiakaapin oven virkaa.
Oikeastaan se on aika hauska! Onhan tämä talo muutenkin jo 101-vuotias pohjimmiltaan, joten ei kai tuo haittaa vaikka keittiössä ihan 2010-lukua eletäkään... Minä ainakin tykkään kaikesta vanhasta.
Mies ei ole yhtä innokas englantilaisten kukkakankaiden ystävä, ja hän arveleekin, että Laura Ashleyn kankaan katseleminen päivästä toiseen inspiroi häntä suunnittelemaan uudet ovet ja varsinkin uudet kiinnitykset niihin oviin alta aikayksikön. Siihen saakka katselemme keittiössääme ihanaa maalaisromanttista englantilaista kangasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti