lauantai 16. heinäkuuta 2011

Sukkia syksyksi

Kesäkuun alkupuolella käytiin päiväseltään Kotkassa. Siellä on kaksikin lankakauppaa, ja siitä torin laidalta olevasta ostin vaaleanpunaisia ja marjapuuronvärisiä lankoja. Nyt on sitten langoista tehty, mitä ajattelinkin, eli sukat kumpaisellekin tytölle. Mulla oli ajatuksena kuvata nämä sukat jo eilen, mutta mallit eivät olleet yhteistyökykyisiä;-) Tänään sitten sattui sopiva hetki molemille istahtaa toviksi kuistin keinuun kuvattavaksi uusine sukkineen.

Kaksivuotias on ihan tyytyväinen omiin sukkiinsa, eikä tunnu vielä perustavan  esim sukkien väreistä.

Nelivuotias taas ilmoitti heti alkuunsa, että haluaisi sukkiinsa raitoja. Joten raitoja tehtiin. Saa nähdä, jos vaikka kutoisi tytöille vielä toisetkin sukat tänä syksynä. Mies on tosin myös pyytänyt uusia sukkia. Ennen uusia sukkia on työn alla kaulahuivi itselle, mutta väri on siinä huivissa paljon syksyisempi. Ne langat on ostettu siitä toisesta kotkalaisesta lankakaupasta. Jotenkin sitä muka toisissa kaupungeissa on aina parempia lankakauppoja!

1 kommentti:

  1. Meilläkin on sukka-tehdas käynnissä.. sitä saa puikkoja suihkia kun ei yhdetkään viime vuotiset sukat mahdu Jonelle.. omista on kantapäitä puhki..

    VastaaPoista