maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kirppistunnelmia

Käytiin eilen tyhjentämässä kirppispöytä. Meillä oli parin viikon ajan pöytä Kuusaan Kirppiksellä. Sen sijainti vaikuttaa ensi alkuun todella huonolta. Se on Kuusankosken keskustasta reilun kilometrin verran syrjemmässä. Jostain kumman syystä porukka osaa sinne. Kirppis on hyvin hoidettu ja siisti, ja siellä tavara vaihtuu hyvin ja populaa lappaa ovesta sisään. Pöytiä on useita kymmeniä, olisiko jopa lähemmäs sata.
Meillä oli siellä pöytä jo ainakin viidennen tai kuudennen kerran. Aiemmin on jäänyt paikkamaksun jälkeen voittoa hyvän matkaa yli sata euroa, mutta nyt jäätiin hieman tuon alle. Olisko nämä kesähelteet syynä? Ja ulkokirppisten tarjonta on myös kesäisin runsas, joten ehkä väki ei niin käy sisäkirppiksillä.
Olen joskus miettinyt, että jos tasaisi vuoden kirppistuotot ja kirppismenot, niin voisi olla, että sinne vie enemmän rahaa, mitä sieltä saa... Nuo kuvassa olevat ovat omia löytöjäni samaiselta kirppikseltä. Lihotin muiden myyjien tiliä kuudella eurolla... Nuo pienet ruukut maksoivat yhteensä vain euron ja tuo lehtikin oli vain euron. Olen taas jälleen kerran oikein tyytyväinen kirppislöytöihini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti