sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kukkia ja sukkia

Mulla alkaa huomenna maanantaina työt kolmen ja puolen viikon kesäloman jälkeen. Kesäloma alkoi helteissä ja loppuu helteisiin. Ihan kuin ei siinä välissä olisi mitään viileää jaksoa ollutkaan!
Lomalla tuli hankittua kukkasia ja kudottua sukkia. Sain ne toisetkin valmiiksi, vaikka ne eivät vielä ole kuvauskunnossa. Pitäisi päätellä. Jos vaikka iltapäivityksen sitten tekisi.

Mulla on joka ikisen kesäloman aikana tarkoituksena tehdä puutarhaan vaikka mitä ihmeitä... Eikä niitä koskaan tule tehtyä! Jonkin verran hankin kivikkoon kasveja,  mutta vielä olisi vaikka minkä verran hankittavaa. Ehkä se on kuitenkin kivempaa ostella vähän kerrallaan, joka kesä aina jotakin.
Tämä aamu aloitettiin kitkemisellä. Minä kitkin ja mies oli siellä talikon kanssa huitomassa. Muksut keinuivat. Sen jälkeen koko porukka suihkuun! Oli oven takana jonoa. Kyllä oli kitkeminen hikistä puuhaa, vaikka kello ei ollut yhdeksääkään. Se on näin helteillä tehtävä puutarhahommat joko heti aamusta tai myöhään illalla.

Jotain tuli lomalla maalattuakin. Tämä taso tässä näin.

Askartelin vain muutamia kortteja. En tiedä, miten paljon oikein pitäisi olla vapaa-aikaa, että ehtisi askerrella pinon kortteja, mutta kolme ja puoli viikkoa lomaa ei näemmä riitä alkuunkaan.

Tässä toiset valmistuneet kesälomasukat.
Ja teinpä tuota yhden nuken mekonkin.
Tuntuu, että ei saanut lomalla paljon mitään aikaiseksi, mutta kun käy listaamaan juttuja, niin onhan sitä kuitenkin tehnyt yhtä sun toista.
Mulla on kesälomaa jäljellä vielä kaksi ja puoli viikkoa, mutta pidän ne osissa. Ensimmäisen viikon pidän niin, että lomailen kaikki heinäkuun perjantait. Eli heinäkuussa on nelipäiväinen työviikko, mitä luksusta! Yksi lomaviikko jää sinne elokuulle, olisiko se viikko kun koulut alkavat (en tiedä, kun meillä ei ole vielä koululaisia). Sitten on vielä yksi kesälomaviikko siellä syys-lokakuussa ja vihonviimeinen kesälomapäivä menee joulun aluspäiville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti