sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Ihanat aamut

Ai että oli sitten mukava sunnuntaiaamu. Syötiin aamupalaa vasta yhdeksän maissa, kun esikoinen heräili. Aamupalan jälkeen menin kuistille keinuun istumaan ja kutomaan nukelle kaulaliinaa. Kun se valmistui, alkoi pipon kutominen - nukelle sekin. Pikkuiset viihtyivät milloin kuistilla, milloin sisällä. Näin vierähti lähes puolillepäivin.

Kuistille neitosia houkuttelee paitsi kahluualtaaseen räätälöity pallomeri, muös kukkien kastelu, josta on tullut tyttöjen uusi suosikkiharrastus. Kukkien kastelu kastelukannulla on totaalisen out, niitä pitää kastella suihkepullolla. Samalla voi suihkuttaa esimerkiksi olohuoneen ikkunaa tai isin kaiuttimet... 

Pienempi haluaa tietysti myös suihkuttaa kukkasia. Eivät pääse meidän kuistikukat janoon kuolemaan, ei.  Vaikka muuten ovatkin vähän kupsahdelleet. Olen jo joutunut heittämään ensimmäisiä pois ja ostamaan uusia tilalle.
Huomatkaa neitosten yöpaidat. Ne on saatava päälle, vaikka olisi millainen helle, vaikka kuinka yrittäisin kertoa, että eikös olisi kivempi nukkua yöllä ilman yöpaitaa? No ei. Yöpaita se olla pitää ja vieläpä pitkähihainen.  Pienempi otti sunnuntaina niin rennosti, että vaihtoi yöpaidan päiväasuun vasta herättyään päiväunilta. 

Tässä näitä uusia kukkasia. Sinivalkoisella linjalla jatketaan. Kori on kirppikseltä.

Tätä meinasin keittiöön, mutta nyt se majailee koristeena kuistilla.

2 kommenttia: