lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ylppärijuhlissa

Millan kummitäti päätti kolme vuotta sitten palata koulunpenkille. Meni iltalukioon. Tänään sitten oli se suuri päivä, kun nostettiin malja ylioppilaalle.
Millalle ostettiin Kapp Ahlista juhliin Vintage Stories -juhlamekko ja samasta puljusta on nuo sukkahousutkin. Jalassa oli mustat lakerikengät.
Sattui vielä niin kivasti, että kaikki normaalihintaiset vaatteet olivat eilen Kapp Ahlissa 25% alennuksessa. Tämä kolttu on kokoa 104cm, vaikka tyttö ei vielä ole niin iso. Tuumin vain, että on sitten enempi käyttövuosia jäljellä, kun ostaa vähän isomman. Menee sitten myöhemmin vaikka puserona ja voi tätä tuo isosiskonsakin lainata.

Isommalle ehdin jo ostaa Lasten Vaatekaapista tällaisen rimpsumekon ja valkoiset legginsit, vaikka niistä ei näy tässä kuvassa kuin pilkahdus. Kengätkin ostettiin, Prismasta. Mutta sitten kävi niin, että löydettiin vielä kivempi mekko... Tämä fuksianpunainen saa olla yksi kesän reissumekoista, kun käydään Muumimaailmassa ja lähempänä olevissa päiväpaikoissa. Pitkähihaista päälle vaan, jos sattuu viileämpi päivä.

Tässä tämä kakkosvaihtoehto, joka sitten lopulta päätyi ylioppilasjuhliin. Löydettiin molemmat mieluisat mekot Lindexiltä.  Meikäläisellä oli vielä pitsi/kangas-huivi harteilla, vaikka kyllä tuota ilmojen puolesta olisi tarennut ilmankin:-D 

1 kommentti:

  1. Kauniita mekkoja, ihanaa kun on lämmin ja tarkenee käyttää mekkoja ja muita kivoja kesä vaatteita.

    VastaaPoista