torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesätukka

Perjantaina tulee kaksi viikkoa uuden kesätukan kanssa.
Otin teippipidennykset kampaajalla. Tässä on kahta eri sävyä.
Pituutta on 30 cm, ja nämä voi ottaa pois ja laittaa uudelleen
vaikka kuinka monta kertaa. Seuraava huolto on elokuussa.
Huolto maksaa muutaman kympin.

Tässä "ennen" -tukka. Äitienpäivän luonnonkaunis aamun lahjojenavaus-look ;-)
Helteillä on ollut totuttelemista, kun tukkapehko onkin nyt aika paksu! Mutta toistaiseksi ei vielä ole hiki käynyt pitkin päänahkaa virtaamaan. Se on tosin yllättänyt, että näin helteillä päässä tuntuu viileämmältä, kun tukan pitää auki. Kun laittaa ponnarille, ponnarin kohdalta on tosi kuuma ja kutittaa. Oman tukan kanssa on ihan päinvastoin.

3 kommenttia:

  1. Mä harkitsin sillon aikanaan teippipidennystä mutta oli sillon niin kallis että jätin väliin.

    Kivan pituinen tukka nyt sulla. Saa kampaustakin tehtyä. =D

    VastaaPoista
  2. Mä kans olen monta vuotta puntaroinut, ottaako vaiko eikö... Tää eka laitto tosiaan on aika hintava (hiukka yli 200 eur), mutta siinä tavallaan ostaa ne hiustupsut itselleen ja sitten sitä laittoa on vaan muutama kymppi. Oisko hiusten osuus ollut jotain 160e? Ainaskin netistä katsoin että vastaavia teippitupsuja 30cm myydään tuohon hintaan.
    Uusintalaitossa ne otetaan pois, pestään ja laitetaan uusine teippeineen takaisin. Nää voi tosiaan laittaa monta kertaa päähän. Sen takia otinkin, että tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi, koska sitten maksaa enää siitä uusimisesta ja se maksaa muutaman kympin.
    Nää tuntuu tosi hyvän laatuisilta, ei esim ole yhtään uusia hiuksia irronnut. Ovat myös paksumpaa kuin oma hius. Värivalikoimaa on kymmeniä eri sävyjä, eli on muutakin kuin platinablondia, vaikka niitä sitä eniten näkee. Kampaaja tosin sanoi, että kaikista eniten otetaan mustia pidennyksiä.
    .

    VastaaPoista
  3. Kivan näköiset hiukset mä olen yrittänyt sinnikäästi kasvattaa taas pitkää:)

    VastaaPoista