maanantai 28. kesäkuuta 2010

Tykkimäen eläinpuistossa






Tytöt tykkäävät käydä katsomassa Tykkimäen huvipuistossa eläimiä. Meiltä ajaa sinne 15 minuutissa, joten tulee käytyä tuossa paikassa aika monta kertaa kesässä, kun on vielä ilmainen sisäänpääsykin. Myös leikkialueelle, missä on keinut ja liukumäet, pääsee ilmaiseksi. Lauantaina eli siis juhannuksena käytiin laskemassa mäkeä, keinumassa ja paijaamassa ja syöttämässä ja ihmettelemässä eläimiä. No, kyllä parit pehmikset kanssa ostettiin... Mutta muutamalla eurolla selvittiin. Meidän reissut huvipuistoon on lisääntyny rajusti sen jälkeen, kun poistivat pääsymaksun. Onhan sinne jo aika monta vuotta päässyt vain kävelemällä portista sisään.
Tyttökin ymmärtää, että joka reissulla ei pääse laitteisiin, eikä edes kinua niihin. Yksi rannekepäivä on vielä tälle kesälle luvattu, kovasti jo sitä odottaa. Pitää vaan ostaa ranneke myös äidille tai isälle, sillä ei tuo vielä kaikkiin pääse itsekseen. Alkukesän reissulla ranneke oli minulla, niin olisiko se nyt sitten tuon miehen vuoro lähteä polkemaan Kusti-Sammakon radalle. Aika moniin pienten laitteisiin tyttö tosin pääsee jo yksin.
Meidän junioriina ei laitteista vielä perusta. On ihan tyytyväinen kun pääsee vaunuista tepastelemaan ja laskemaan liukumäkeä.

1 kommentti:

  1. Onpa kiva, kun pääsee vielä ilmaiseksi kun tuntuu että aina menee monta kymppiä kun lasten kanssa liikkuu, pitääpi muistaa tuo jos siellä sunnalla kesällä ajellaan:)

    VastaaPoista