keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Nuken sänky





Tämän ihanuus tulla tupsahti Sofialle nimpparilahjaksi toukokuussa. Silloin on nimpparit myös Millalla. Tytöillä on synttärit viikon välein talvella ja nimppareissa ei taida olla niinkään monta välipäivää. Joten kun ovat niin lähekkäin, on ainakin toistaiseksi pidetty yhteiset. Kun ovat vielä niin pieniä, että eivät osaa vaatia omia;) Kai se niiden ihan omienkin nimppareiden aika tulee.
Mutta takaisin tähän nukensänkyyn. Sen meille toivat Millan kummitäti ja Sofian kummisetä. Tämä on kuulemma löytö vanhoilta ajoilta ja nyttemmin uudelleen maalattu.
Petivaatteitakin on. On patja, tyyny, lakana ja peitto. Huomatkaa hienot pitsireunukset. Koko suloisuuden kruunaa Millan kummin itse virkkaama peitto neliöistä. Se tekee, ken osaa. Mulle taas on tämä virkkaaminen ihan uppo-outoa.
Yritin ottaa tästä sängystä kuvaa sen omalla paikalla, mutta siinä oli niin pimeää, että en saanut kunnon kuvaa ilman salamaa, vaikka oli päivänpaistettakin. Joten nyt tämä on tuotu kuvaan "studioon". Ja nukkujakin siitä puuttuu. Yleensä siinä nukkuu joku nukke tai G-Forcen marsuagentti.

1 kommentti: