torstai 3. kesäkuuta 2010

Laskuriongelma



Olen yrittänyt aiemminkin lisätä blogiin laskuria, tuloksetta. Yritin taas, 5 minuuttia sitten. Löydän laskureita, osaan valita oikean, osaan tilata koodin sähköpostiini, osaan kopsata sen, mutta... minne se sitten siirretään? En siis löydä paikkaa, minnen sen laittaisin. Yritän sitä Lisää Gadget -kohtaa ja siellä joku oma lisäys tai vastaava, mutta kun yritän siihen sitten sitä siirtää, niin se ei hyväksy sitä koodia, herjaa jotain, että on tuntemattomia merkkejä tms. Ja siihen tösähtää meikäläisen laskurin laitto!
Jos joku osaisi selittää, minne se laskurikoodi pitää laittaa - iso kiitos :) Mulla tösähtää siis aina siihen, että muka löydän oikean kohdan, mutta sitten se koodi ei kelpaa kuitenkaan. Kiitos ja apua!
Ai niin, ja tässä kuvassa on viime kesänä tekemäni uusi kukkarykelmä meidän pihaan. Noi kivet on tosi painavia ja aika isoja. Kantelin niitä hiki hatussa yksi kerrallaan. Sitten istutin monivuotisia ja kuten näkyy, hyvin ovat nousseet, vaikka alkukesä vasta on. Nämä ovat sellaisia loppukesän kukkijoita, mitä tässä kuvan kiviympyrässä on.
Elämänlankakin yrittää joukkoon ja sitä sitten hulluna joudun kitkemään lähes joka päivä. Elämänlankaa tuntuu olevan meidän pihalla joka puolella. Kasvaa varmaan puoli metriä päivässä.

2 kommenttia:

  1. Lisäät teksti Gadgetin ja napsutat sitä muokkaa html koodia ja liität sinne sen. Sit tallennat. Jos haluut tekstiä siihen esim "vierailulla olleita tms" niinkuin tuolla mulla niin ne tulee sit siihen kun siinnä lukee muotoiltu teksti.

    VastaaPoista
  2. Hei kato se toimiiii!!!! Tuhannet kiitokset! Mie siis yritin lisätä sitä väärään paikkaan. Heti kerrasta onnistu, kun oli hyvät ohjeet. Ois pitäny kysyä aikaisemmin ;) Mut tuossa toi nyt on. Tackar och pockar :)

    VastaaPoista