lauantai 8. syyskuuta 2012

Sinelliä odotellessa

Käytiin tänään Lahdessa Karismassa, koska Sittarissa oli Disneyn prinsessapäivä. Reissusta oli puhuttu meillä pitkin viikkoa. Samalla tuli tietysti käytyä Sinellissä.


Ensin en meinannut ostaa mitään, mutta sitten jouduin palaamaan liikkeeseen, kun nämä Portobello Road -aiheiset Lontoo-ihanuudet jäivät kummittelemaan mieleen! 

Ensi viikolla tosin aukeaa täällä meidän lähelläkin noin 10 minsan ajomatkan päässä Sinelli, kun Kouvolaan avataan uusi ostoskeskus Veturi, jossa on lähemmäs sata liikettä. Siis ihan oikean kokoinen ostoskeskus. Sellaista meillä ei täällä ole aiemmin ollutkaan. 

Mielestäni Sinellin valikoima on Sinooperin valikoimaa paljon monipuolisempi ja siellä voi myymälässä hypistellä juttuja, joita yleensä näkee vain netissä. Ihan kiva, että tuo Sinelli vihdoin kotiutuu tänne Kouvolaankin.
Nyt pitäisi vaan miettiä, mitä näistä Lontoo-aiheisista jutuista tekisi. Ehkä voisi käydä väkertämään seuraavan, ties koska tehtävän Lontoon reissun matkapäiväkirjaa, jollainen meillä on aina ollut mukana. Sen olen aina etukäteen koristellut Lontoo-kuvilla ja sitten paikan päällä on pidetty kirjaa menemisistä, syömisistä, juomisista ja hankinnoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti