sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ohi on!

Nyt se on takana, kolmen viikon Nutrilett-kuuri. Ihan 100 prosenttisesti en nutreissa pysynyt, vaan parin päivän jälkeen huomasin tarvitsevani jotain tukuisampaakin. Ratkaisuksi löytyi iltasalaatti: salaattia, kurkkua, tomaattia, punasipulia, kanaa/tonnikalaa. Siinä se. Ei kastikkeita, ei leipiä.
Aamuisin söin Nutrilett-pirtelön, ja pirtelö on mitä harhaanjohtavin sana siitä litkusta! Makeaa ei ollut, vaan enemmänkin sellaista kauraista.
Lounaksi söin joko Nutrilett-pastaa tai patukan. Välipalaksi joko patukka tai valmis"pirtelö".
Illalla sitten taas litkua ja sitten se iltasalaatti.
No mitenkäs kävi painon? Juuri kävin vaa`alla ja tulos on: -4 kiloa.
Olen ihan iloinen saavutuksestani. Enhän minä nyt juuri sen laihempi ole mitä ennenkään, mutta pahimmat pöhötykset näyttävät vatsasta lähteneen. Olo on tosiaan ainakin tuo neljä kiloa kevyempi.
Jos kolmessa viikossa olisi vetäissyt ihan himokuurin eli aivan täysnutraamista sekä hurjasti liikuntaa (nyt vain maltillisesti), niin aivan varmasti olisi saanut enempikin kiloja pois, mutta minulle tuo 4 kiloa riittää ihan mainiosti.
Jatkossa aion tehdä joitain muutoksia ruokavalioon. Perunat keitettyinä, paistettuina, ranskalaisina yms kokonaan pois, salaatinkastikkeet pois, leivät minimiin, maidolliset jogurtit ja vanukkaat pois, ei enää hedelmäsäilykkeitä (sniff!!!), eikä irtokarkkeja. Limsoista en pysty luopumaan... Coca-Cola on parasta mitä tiedän! Mutta ei enää 2x2litran jätipakkauksia viikonlopuksi, ehkä vain pari tölkkiä silloin tällöin.
Katsotaan kuinka käy:)

1 kommentti:

  1. Kuullostaa hyvälle, neljä kiloa on paljon! tsemppiä jatkoon.

    VastaaPoista