maanantai 8. elokuuta 2011

Värikästä syksyyn

Marks & Spencerille lähti eilen illalla tilaus. Tytöille värikästä syksyyn.  Peppa Pig eli Pipsa Possu on meidän huushollissa erittäin suosittu possuneito, joten Peppa-paita oli tietysti listalla ensimmäisenä. Kaksivuotiaalle.
POSTAUKSEN KUVAT: www.marksandspencer.com

Nelivuotiaalla on menossa Minni-kausi. Tämän hän valitsi itse.

Syksyn puoliviileisiin päiviin, tikattu toppatakki. Ei tällä talvella pärjää, mutta menee syksypäivinä kaupunkitakkina.

Kaksivuotiaalle hupullinen takki. Samaa värikästä väriperhettä mitä isosiskonkin takki.

Ja sukkahousuja vielä lopuksi. Kolmen paketit kumpaisellekin. Lisäksi paketissa on tulossa Peppa-possun pyjamasetti sekä itselleni Hello Kitty -kynsilakkasetti, missä on muutama eri värinen puteli. Varpaankynsilakaksi ajattelin, enhän minä muuten sitä kynsilakkaa käytäkään.

Saa nähdä, jos vielä tilaisi Nextiltä hieman hillitympiä sävyjä tylleröille. Olen jo käynyt katsomassa sivuiltansa, mitä sieltä voisi tilata ja onhan tuolla vaikka mitä.
Katsoo jos vaikka kuukauden päästä sitten.
Huomenna on ohjelmassa reklamaatio! Ilmoitin nelivuotiaan muskariryhmään puhelimitse. Tuli musiikkiopistosta vahvistus. Sukunimi väärin. Lapsen ryhmä vääränä päivänä. Ja kaiken huipuksi nelivuotias oli merkitty yksivuotiaiden ryhmään. Huh huh. Oli monta kämmiä mahtunut yhdelle aa neloselle. Ilmoitin kyllä varsin selvästi, että tyttö on tulossa torstain ryhmään, nelivuotiaiden ryhmään. Mutta ei. Jotenkin on tyttö nyt merkitty yksivuotiaiden ryhmään maanantaille. Huoh. Toivottavasti siellä oikeassa ryhmässä on vielä tilaa. Ihan jännittää, että kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti