torstai 18. elokuuta 2011

Lontoon takit

Tilasin pari viikkoa sitten sunnuntaina Marks & Spencerin nettikaupasta tytöille takit ja muuta syksyvaatetta.  Se paketti tuli jo seuraavana keskiviikkona. Kolmessa arkipäivässä! Aivan huippunopeaa.
Olen tilannut englantilaisista liikkeistä tavaraa jo ennen nettiäkin, muun muassa Past Timesista kaikenlaisia vanhantyylisiä sisustusjuttuja jo 90-luvun alussa, ja kyllä ne toimitukset olivat silloinkin nopeita. Myös marsufanien Winking Cavy Store on nopea tavarantoimittaja. 

Tästä takista on hyvin vaikeaa ottaa kuvaa, niin että värit toistuisivat luonnollisena. Takki ei ole aivan tämän värinen mitä tässä kuvassa... En tiedä, miksi värit näyttävät erilaiselle, vaikka on luonnonvalossa pihalla otettu kuva.

Ostan lapsille lähes poikkeuksetta joko beigejä, ruskeita, harmaita tai hempeän pastellisia vaatteita. Joten päätin tällä kertaa tilata hieman eri tyylisiä. Kaksivuotias on tähän värikkääseen minipopliinitakkiinsa ihan tyytyväinen. Luulen, että takki menee neitosella kaupunki- ja reissutakkina.
Tyttö suostui malliksi kun lupasin, että saa mennä kuvauksen jälkeen pomppimaan pieneen pallomereen kuistilla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti