keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kuvamuistoja

Naantalin kirkko on aina vaan yhtä viehättävän näköinen. Siitähän se Naantali hurmaavan ilmeensä saa.
Etualalla Naantalin Kaivohuone, jossa muuten esiintyy 9. syyskuuta Michael Monroe - tulipa tämäkin seikka julisteesta huomattua. Rokkia pitsihuvilassa siis :-)

Vanhan kaupungin kadut ovat toinen Naantalin tavaramerkki. Käytiin tässä kahvilla ja mehulla.

Wanha Naantali Kauppa on viehättävä pikku putiikki, jossa on tuhansia erilaisia tavaroita. Siellä voisi hyvin viettää pari tuntia tekemässä kaikenlaisia löytöjä, mutta kun oli natiaiset mukana, niin sellaiset viisi minuuttia ja rapiat sai riittää. Ulkopuolella oli kaikenlaisia hauskoja kylttejä. Säästyipä rahat, kun ei ollut aikaa jäädä tonkimaan!

Asuttiin kolmipäiväisen lomamme aikana aivan Turun tuomiokirkon lähellä ja tämä oli meidän "kotipuisto". Mentiin ja tultiin aina tämän puiston kautta siltaa pitkin keskustaan. 

Minttujäätelön väriset puiston penkit, ai kun somaa ja tyylikästä!

Aurajoki.
Otettiin reissussa yli 500 kuvaa. Suurin osa ei tietenkään koskaan päädy mihinkään, mutta aika moni päätyi kuvakirjaan, jonka sain eilen valmiiksi. Nyt vaan odotellaan Ifolorilta, että koska sieltä kolahtaa iso kirjekuori. Aika nopeaan tuolta on aiemmin postia tullut, mitä on kuvakirjoja tilattu. Tämä taitaa olla jo viides kuvakirja, mikä siellä on teetetty. Enemmänkin tietty vois, kun ne kuvat jää niin helposti vaan koneelle roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti