perjantai 19. elokuuta 2011

Benny ja muumit

Kouvolassa vietettiin tänään Taiteiden Yötä. Suurin osa tapahtumista on keskustassa ja Kaunisnurmen museokorttelissa, mutta me suunnistimme Tykkimäen huvipuistoon. Siellä esiintyivät lasten taiteiden yössä Benny Törnroos ja muumit. Benny on tosi hyvä esiintyjä ja laulaja. Muumit tietysti kruunasivat esityksen.

Taiteiden yön tapahtumat ovat yleensä ilmaisia. Oletin tämänkin olevan ilmainen, mutta eipäs ollutkaan... Mentiin huvipuistoon tuntia ennen esitystä. Portilla ilmoitettiin, että sisäänpääsymaksu oli 8 euroa henkilö ( huvipuistoon pääsee läpi kesän yleensä ilmaiseksi sisään). Tosi moni kääntyi portilta lapsineen pois. Harmi juttu. Uskon, että kuulijoita olisi ollut paljon enemmän, jos konsertti olisi ollut ilmainen. Meiksiltä meni kyllä täysin ohi tuo konsertin maksullisuus, en nähnyt siitä mistään mainintaa. Kai pitää alkaa lukea taiteiden yön mainoksia tulevina vuosina suurennuslasin kanssa.
Meillä oli lastenkonsertissa mummokin mukana. Pidettiin portilla pikapalaveri ja todettiin, että mennnään kuuntelemaan Bennyä ja muumeja, kerran siitä oltiin koko viikko puhuttu. Ja olihan tuolla muitakin.
Onneksi kaksivuotias pääsi sisään ilmaiseksi.
Silti, tuntui kurjalta katsoa portilla, kuinka monet vaunuseurueet kääntyivät pettyneinä takaisin parkkipaikalle. 

Tytöt jaksoivat kolme biisiä! Pienempi kävi parkumaan, kun Nipsu tuli lavalle. Piti päästä äidin syliin, koska Nipsu on niin pelottava. Kaksivuotiaan konsertti loppui siihen ja tyttö lähti mummon kanssa huvipuistoon kiertelemään.
Nelivuotias kesti pari biisiä pidempään, mutta sitten halusi pois.
Käytiin vielä vähän keinumassa ja laskemassa mäkeä tuubista, sitten kotiin. Sellainen lasten taiteiden yö tällä kertaa.
Jätettiin keskustan tapahtumat väliin, koska siellä on aika hankala liikkua vaunuilla. Taiteiden yö on täällä vuoden vilkkain tapahtumailta, eikä milloinkaan ole keskustassa sellaista tungosta kuin tänä elokuisena perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti