sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tuliaisia Tallinnasta

Rocca al Maren Accessorizesta ostin pienen vihkosen sekä vanhimmalle tyttärelle tuliaiseksi tarroja. Accessorize on brittiläinen ketju, mistä johtuen niillä on yleensä aina myynnissä joitain Englanti-aiheisia juttuja, kuten esimerkiksi tämä vihko. 

Yksi suosikkipaikoistani Tallinnassa on Viru-keskuksen Kaubamajan taloustavaraosasto. Löysin sen aikoinaan ihan sattumalta haahuillessani ympäri tavarataloa. Se ei ole aivan keskeisellä paikalla, enkä yhtään ihmettele, että moni ei siitä tiedä mitään, vaikka siellä on kaikenlaisia kivoja juttuja astioista lautasliinoihin.
Sinne mennään näin: tallotaan naistenvaateosaston läpi, uima-asuosaston ohi mennän myös, kuten myös ohitetaan se "verhoiltu" kahvila. Sitten käppäillään vähän rappuja alas ja tallustetaan pieni tovi miestenvaateosastolla. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että tekee mieli kääntyä takaisin, koska tämä kerros taisi olla tässä. Vaan eipäs olekaan. Kun malttaa kävellä jokusen metrin eteenpäin, huomaa, että siellähän pilkottaa iso osasto, missä on vaikka mitä astioita ja keittiöjuttuja. Raahan sieltä aina vähintään kassillisen kaikenlaista... Tällä kertaa tyydyin vähempään ja hommasin vain kevääksi kotiin lautasliinoja. Niitä näkyy tässä näin. 

Rocca al Maressa oli joku paikallinen kodintarvikeketju, nimeä en nyt muista. Siellä oli myös pieni askarteluosasto, tai askartelutarvikehylly paremminkin. Oli tietysti kaapattava mukaan vähän juttuja kortteiluun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti