sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ei voi mitään!

Nyt harmittaa! Tein tänään lasten vaatekaapin kevätsiivouksen, ja tällaisia ihanuuksia on sitten jäänyt pienemmältä pieneksi. Nämä on myytävä eteenpäin. Esikoisen kohdalla ihanat vaatteet saattoi säilyttää pikkusiskolle, mutta nyt ei ole meidän talouteen enää tulossa uutta pikkuväkeä, vaan se kaikista pienin on jo kaksi vuotta.

Kirpputoripöytä on jo varattu. Pitää käydä hinnoittelemaan. Onhan tää nyt vähän haikeeta!

Mitenkä sitä mahtaa raaskia luopua tällaisista ihanuuksista... Tytöillä on tosin vaatekassi, jonne olen säilyttänyt vauva- ja taaperoaikojen vaatteiden parhaimmistoa. Tytöt voivat sitten aikanaan pitää niitä omilla lapsillaan. Olihan tytöillä itselläänkin vauvana minun vauva-aikuisia vaatteita käytössä aina ensikengistä lähtien.

Mutta kaikkea ei voi säilyttää. 

Tämä Zaran takki on myös myyntiin menevien joukossa. Viime keväästä syksyyn se oli käytössä, mutta enää ei mahdu päälle, niin ei mahdu, minkäs teet. Ihan siisti se vielä on, joten varmasti pääsee vielä uudelle käyttäjälle.

1 kommentti:

  1. Voin kuvitella miten haikeaa. Minusta on haikeaa laittaa isomman vaatteitakin pois, vaikka menevät vielä nuoremmalle. Ja kaikki vauvanvaatteet on vielä muistojen laatikossa - kai sieltä jotain raaskii poiskin laittaa.

    VastaaPoista