torstai 30. joulukuuta 2010

Pukin paketista



Pukin paketista paljastui monta kerää ihania valkoisia lankoja. Ohjeessa neuvotaan kutomaan kasin puikoilla, mutta kun mulla on vaan kutosen ja ysin puikot (no, nelosen kanssa, mutta en suostu niin pientä printtiä kutomaan!), niin päätin sitten kutoa ysin puikoilla. Ja ihan kivaa jälkeä tuosta tulee.
Ajattelin tehdä tästä pienen koristetyynyn. Ihan alkutekijöissään tämä vielä on. Tosin kuva on otettu eilen ja sen jälkeen on saatu aikaiseksi lähes kolminkertainen määrä valmista palaa, joten tämä kuva ei ole ihan ajan tasalla.
Kiitokset vaan Joulupukille :)

3 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinulle!

    Tiedätkö, mun tekis hirveesti mieli opetella neulomaan, niin ihaniin malleihin ja lankoihin törmään nyt joka paikassa. Eka pitäisi kyllä löytää joku ohjekirja jossa neuvotaan ihan aasta alkaen miten pääsee alkuun :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos uuden vuoden toivotuksesta ja hyvää uutta vuotta sinullekin! Minä osaan neuloa vaan ihan perusjuttuja... En mitään hienouksia. Tekisi kyllä mieleni opetella, mutta mahtaako kärsivällisyys riittää ;)

    VastaaPoista
  3. Ensin perusjuttuja ja sitten vaan palmikkoa ja pitsiä kehiin. Kyllä ne ohjeet aukeaa lopulta. =D Ja Ulla-neuleen sivuiltahan sitä saa alku oppia. Itsellä nyt HootHoot kausi eli pöllöjä tulee joka tuutista. =D

    VastaaPoista