lauantai 28. syyskuuta 2013

Olkkarin uusi tyyli

 Käytiin tänään Ikeassa tilaamassa sohva. Tai olisihan tuon saanut heti mukaan, mutta kun olimme henkilöautolla, eikä meillä pakua edes ole, niin tilattiin sekä sohva, että sille kuljetus.
Enivei, valintamme on tällainen Ektorpin kulmasohva tummansinisellä Vellinge-päällisellä. Lähdimme sinne hakemaan harmaata kulmasohvaa, mutta livenä se näytti niin kovin vaaleanharmaalta. Miten kuva voikin valehdella.
Oltiin miehen kanssa tästä ihan samaa mieltä eli kiva ja komee sohva, ja sopiva väri koira- ja lapsiperheeseen. Se harmaa oli niin kovin arka. No, sitten kun oli saatu sohva tilattua, tajusin kotimatkalla, että eihän se riitä. Pitää myös hankkia matto ja verhot.
Meillä on olkkarissa kaksi melkoisen pientä, neliön mallista ikkunaa. Tilasin niihin tällaiset verhot, Marimekkoa  Hobby Hallista. Koskapa ne ikkunat eivät ole koolla pilattuja, olen tehnyt ennenkin niin, että ostan yhden verhon yhteen ikkunaan ja nips naps saksilla keskeltä kahtia ja sitten ompelua. Eli tuo verho tuossa riittää yhteen ikkunaan.  Kaksi verhoa riittää kahteen ikkunan. Eikä mua haittaa. Hullu ei huomaa ja viisas ei virka mittään.

Ja sitten matto. Tällä kertaa lähdin ihan väristä liikkeelle. Meillä on olkkarissa ollut perinteisesti ruskeaa ja beigen sävyjä. Tummansinisen sohvan kanssa sellaiset sävyt eivät kovin kivalta näytä. Joten ei kun lisää saman sävyperheen värejä. Mun mielestä tää on nyt ihan toimiva paketti. Olkkari tummentui kertaheitolla, tai tarkalleen ottaen, eihän täällä vielä ole mitään tapahtunut, kun se sohva on vielä Ikeassa ja nää toiset Hobby Hallissa. Mutta eiköhän jo parin viikon sisällä olohuoneessa ole vähän erilainen tunnelma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti