torstai 26. syyskuuta 2013

Kaks kuukautta ko malttas nii...

Kahden kuukauden päästä oon jo tullut takaisin kotio, nääs Lontoosta. Olen lähdössä sinne marraskuun loppupuolella yksin, mutta perillä pitäis tavata kaksi mun miehen työkaveria, Anne ja Johanna, sekä samoilta nurkilta kotoisin oleva Satu, joka asuu Kentissä. Tää on aika ex tempore -reissu...

Ollaan oltu miehen kanssa kohta yhdessä kahdeksan vuotta ja saatu aikaiseksi muun muassa kaksi lasta, mutta yhtään ulkomaanreissua yksin en ole tuona aikana tehnyt. Nyt olisi tarkoitus korjata tuo epäkohta. Johan ne lapsetkin on 4- ja 6-vuotiaita.
Tämä kuva on viime reissulta. Samaan hotelliin olen menossa tälläkin kertaa. 

Nää öttiäiset on miun Oyster Card Holderin kannesta. Viime matkan hankintoja.
Innostuin tästä marraskuisesta reissusta monestakin syystä.
A. Olen parantumaton Lontoo-friikki. Tarvinneko selittää enempää. Mulla on ihan krooninen into Lontooseen, ihan aina! Olen käynyt siellä varmaan 10 kertaa 90-luvun alusta lähtien ja asunutkin Hampshiressa vuoden verran. No ok, Hampshire ei ole Lontoossa, mutta tunnin junamatkan päässä, että samalla suunnalla kuitenkin.
B. Yksin matkustavalle  lennot ja hotelli ei tuu järin kalliiksi. Hullua ajatella, mutta menopaluu-lento Lontooseen maksaa vain himpun verran enemmän, mitä rautateitse tehty menopaluu-matka kotikaupungistani Helsinkiin.
Lisäksi, kun on viime reissuillansa kertonut kaikki matkakulut neljällä, niin tää yksin reissaaminen tuntuu lähes puoli-ilmaiselta. Perheenäidin iloja.
C. On kiva tavata reissussa Kentissä asuva ystävä, joka yleensä käy meillä. Tarkemmin ottaen, enhän mie tälläkään kertaa mene käymään siellä Kentissä, vaan kaveri tulee tapaamaan miuta Lontooseen. Päiväseltään sitten pyöritään sitten siellä sun täällä. Tyttöjen juttuja. 
Sylvanian perheet... Arsenalin suunnilla olisi ihan Sylvanian Families -kauppakin, mutta taidanpa jättää väliin ja tyydyn Hamleysin pienempiin valikoimiin. Nämä hiirulaiset sun muut otukset ovat meillä edelleen huippusuosittuja. Pukin pakettiin voisi parit perheet tai tavarat katsoa.

Harrodsin joulumaailmaan olen menossa Annen kanssa, ja ehkä Johannakin innostuu lähtemään mukaan. Meillä on siis kolme naista Kymenlaaksosta lähdössä reissuun yhdessä, mutta erikseen. Mennään eri lennoilla, mutta tullaan samalla lennolla takaisin. Perillä jokaisella on omaa ohjelmaa, mutta jotain yhteistäkin. Kuten esimerkiksi Portobellon markkinat lauantaina. Hotellit on onneks ihan lähellä. Kävelymatkan päässä. Harrodsilla ohjelmassa on joulumaailman lisäksi myös herkkuosasto.

Iltaohjelmassa meillä on pubikäynti. Tai muutamia;)  Eikä sitä voi monta siideriä ottaa, kun pitää herätä aamulla sinne Portobellon markkinoille tekemään hyviä löytöjä ja nauttimaan tunnelmasta. Paan sitten raporttia tulemaan, jahka on reissu heitetty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti