keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uusi nurkka

Olohuoneen toiset Isoisän puutarha -verhot saivat äkkilähdön, kun huomasin, että ne eivät kerrassaan sovi olkkarin suurempaan ikkunaan. Niinpä vaihdoin kaksien verhojen paikkaa. Olohuoneen suuremmassa ikkunassa on nyt nämä G.P. & J. Bakerin Hydrangea Bird -verhot, jotka meillä aiemmin olivat makuuhuoneessa. Tykkään niistä tosi paljon, enkä itsekään osaa sanoa miksi kesti neljä vuotta, että keksin siirtää ne olohuoneeseen. Mun lemppariverhot ikinä!

Samalla saivat kyytiä noilla pikkuhyllyillä komeilleet Partyliten pienet tuikkukipot. Kyllähän niitä vielä käytetään, mutta ehkä niitten paikka ei ole olkkarissa esillä. Muualta huushollista löytyi samalla paikalle parit taulut koristeeksi. 

Tuo kori kätkee kaukosäätimet. Lamppu taas on muinainen synttärilahja äidiltä minulle. 


Kauniit kehykset, vielä kauniimpi postikortti. Tämä taulu on pummittu lastenhuoneesta. 

Ja sitten tuo senkki. Nyt niitä on olohuoneessa kaksi. Tämän raahasin omasta huoneestani. Sinne puolestaan päätyy tässä aiemmin ollut 30-luvun ihana pieni funkislipasto.
Tämmöisiä pieniä uudistuksia tällä kertaa! Ei siis mitään ostettua, vaan pelkästään tavaroiden vaihtoa paikasta toiseen. Tuleepa ainakin halvemmaksi kuin uusien ostelu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti