torstai 17. lokakuuta 2013

Tiimarin loppurysäys

Olin juuri hakemassa kuusivuotiasta autolla eskarista ruokatunnilla, kun työkaveri soitti, että tule äkkiä Prisman Tiimariin, täällä myydään liike tyhjäksi. Sanoin, että miten minä nyt sinne ehdin, kun pitää hakea lapsi. Sitten kun kuulin, että asiakkaille myydään tavaraa viidellä eurolla per kassi, kiinnostuin. Lähdettiin sitten kuusivuotiaan kanssa Tiimariin tekemään viimeisiä löytöjä.

Parhaat oli tietysti viety jo päältä, koska Prisman Tiimari tosiaan myi aivan kaiken siellä olevan tavaran. Ovella sai ottaa muovikassin ja sen sai sulloa täyteen. Kun menin sinne, liike oli ollut avoinna jo melkein kolme tuntia, mutta olihan tuolla sentään vielä jotain, vaikka 95% tavarasta oli jo myyty ja hyllyt kumisivat tyhjyyttään.

Ehdottoman hyödyllisiä juhlatyyppejä. Neljävuotias on näistä innoissaan.

Aivan varmasti olisit itsekin valinnut tällaisia tuotteita, jos saa viidellä eurolla koko kassillisen, usko pois. Esimerkiksi Spiderman-kertakäyttömukit on kahden tytön taloudessa tosi tarpeellisia...

 Kyllä siellä kassalla vaan tuli haikea olo. Rahastamassa oli myyjä, joka on ollut tällä paikkakunnalla Tiimareissa (täällä on useita) myyjänä varmaan 20 vuotta. Vielähän tänne pari Tiimaria jää, mutta saa nähdä, mikä on ketjun tulevaisuus. 
Moni kolumnisti on ollut sitä mieltä, että aika ajoi Tiimarin krääsän ohi. Minä kuitenkin olen sitä mieltä, että Tiimari meni nurin, koska se ei ole enää vuosiin myynyt mitään krääsää, siis sellaista kuin ennen vanhaan, jos muistatte.  Muutamia vuosia sitten ketju uudisti tuotevalikoimansa aika radikaalisti. Sinne tuli myyntiin mielestäni todella paljon juhlatuotteita sekä askartelutuotteita, eikä sille perinteiselle Tiimari-krääsälle enää ollut tilaa. Enää Tiimariin ei menty tekemään löytöjä, vaan sinne oli oikeasti oltava asiaa; synttäreiden tai muiden juhlien järjestämistä tai joku askarteluprojekti. No, aika näyttää vieläkö Tiimari tuosta nousee. Ehkä sillä vanhalla konseptilla voisi vielä noustakin. Neljä kolmen hinnalla, ja sitä rataa. Jäämme odottelemaan. Ja jos ei nouse, ainahan meillä, ainakin täällä Kaakossa, on Tiger - ruotsalaisten Tiimari...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti