tiistai 9. heinäkuuta 2013

Häähulinaa

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt melkein puoli vuotta. Voi apua, en tiedä, minne aika on oikein mennyt. Aina muka ollut jotain parempaa tekemistä kuin blogin päivitystä. Kaikenlaista on tuona aikana tapahtunut, ja tuorein uutinen on se, että käytiin viime viikonloppuna Joensuun lähellä häissä. Häitä vietettiin viehättävässä pienessä Profeetta Hannan kirkossa.

Kuusivuotiaan hääeleganssia. Mekko ostettiin jo vuosi sitten keväällä, koska myös viime kesänä meillä oli häät, joissa käytiin. Kouvolasta Pennaselta ostettu Creamien mekko on ollut aivan ihana ostos, ja onneksi mahtui vielä tytölle. Meillä on jonkin verran Creamien vaatteita tytöillä, muun muassa legginsejä ja villatakkeja.

"Ota äiti kuva meidän hääkengistä!"

Eikös se sade tuo onnea? Hääseremonian aikana ei satanut, mutta juhlien aikana vettä ropisi saavista kaatamalla. Onneksi sade pian taukosi.

Kirkkotupa oli viehättävä vanha hirsirakennus, jonne 20-30 häävierasta mukavasti mahtui kakkukahveelle.

Olisi tietysti pitänyt ottaa tästä kuva aiemmin, mutta enpä tullut ottaneeksi, niin tässäpä kuva juhlien loppupuolella jäljellä olevista hääherkuista. Kyllä niitä oli paljon enemmän, mutta tässä kohtaa ne on jo syöty ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti