maanantai 29. heinäkuuta 2013

Aasipäivä

Anjalassa vietettiin viime lauantaina Aasipäivää. Kyseessä oli Suomen Aasiyhdistyksen vuosittaisen kesäleirin yhteydessä järjestettävä kaikille avoin tapahtuma, jonne meidänkin tytöt tietysti halusivat aaseja katsomaan.

Talutusratsastus oli se reissun kohokohta. Etualalla neljävuotias, taaempana kuusivuotias, joka oli tässä vaiheessa jo oman pienen lenkkinsä tehnyt. 

Kohta mennään, eikä meinata!

Milla pääsi kolmivuotiaana ensimmäisen kerran talutusratsastukseen, eikä tarvinnut tuolloinkaan äitiä viereen kävelemään. Osasi heti keikkua siellä suht´oikeaoppisesti, kuten talutusratsastuksessa kuuluukin. Saa nähdä, koska alkavat kysellä pääsyä ihan oikeille ratsastustunneille. Ainakin siinä vaiheessa, kun tajuavat, että äitinsä kävi pienenä tyttönä jopa ratsastusleirillä ja pari vuotta ratsastamassakin. Sittemmin se harrastus siitä hiipui.

Tässä seurataan aasiagilityä. Meille lauantai oli harvinaisen touhukas päivä, koska aamupäivällä oli kauppareissu, puoliltapäivin aasipäivä ja iltapäivällä lähtö Kotkan meripäiville. Kiirettä piti, mutta olipa mukava päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti