maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pientä pintaremonttia

Keittiössä on pieni remontti meneillään. Hieman maalausta. Kuvia tulossa, kunhan tulee valmista eli viikonloppuun menee. Kaksi kerrosta on jo maalia maalattu, mutta lähtökohta oli niin tumma, että kolmas maalikerros tarvitaan.

Seinältä on revitty kaikki tavarat alas.

Porvoon tuliaisia muutaman vuoden takaa. Maailman ihanin pyyhekoukku:-)

2 kommenttia:

  1. Meillä olis kanssa keittiön valkaisu kevään aikana esissä.. ne pakkeloidut kohdat on niin rumat mutta kunhan maalin saa seinään niin on taas puhtaan valkoiset seinät. Katto ois kanssa maalausta vajaa mutta siitä pitää kysyä isännöitisijältä että miten sen tekee kun se on sitä jotaan ryttymassaa tms. että kuka maalaa sen.

    ne on muuten 14.heinäkuuta ne häät.. lauantaipäivä siis

    VastaaPoista
  2. Joo, kuultiin kans häiden päivämäärä ja se, että sieltä on se hotelli tiedossa. Meiltä sitten lähtee kaikki eli myös Milla, koska ei ole takuuta, että suostuisi mummolassa nukkumaan... The more, the merrier! Mie varmaan sit hilpasen tyttöjen kanssa hääpaikalta jotain 21-22 hujakoilla, kyllä varmaan siiheks jaksavat. Marko sit jäänee vielä sinne kekkeröitsemään. Mut jos oltais kotona yötä, sit pitäis kaikkien lähtä tohon aikaan, eli nyt sit saa vähän lisäaikaa juhliin, kun jää sinne yöksi.

    VastaaPoista