sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Jo on suklaata

Pääsiäiskukko oli käynyt yöllä ja tullut makuuhuoneen ikkunasta sisään. Ikkunalaudalla oli sulkia ja verhot ihan sivussa;-) Kun saatiin aamupala syötyä, käytiin porukalla poistamaan kääreitä. Jokaisen suklaat omaan astiaan ja kaikki paperit sun muut muovikassiin. 

Kukko oli käynyt tänä vuonna ainakin Stockmannilla ja Citymarketissa. Osan oli jättänyt serkkupojan kotiin;-)  Kun käytiin Sittarissa, kolmivuotias katsoi pääsiäismunia ja sanoi tietäväisenä: "Täältä se kukko hakee ne munat yöllä ja sitten se tepastelee niitten kanssa pois!"

On nyt suklaata. Tytöt pääsivät suklaan syöntiin vasta aamupalan jälkeen. Jo oli kiire pupeltaa leipää ja juoda maitoa, kun vieressä oli kaksi pientä laukkua suklaata täynnä.

Vaikka kuinka viime vuonna vannottiin, että tänä vuonna tulee vähemmän suklaata, niin eipä tuota yhtään vähempää tullut. Tässä ne tyhjät kääreet. Jos sitten ensi vuonna tulisi vähemmän?!

1 kommentti:

  1. Meilläkin oli kukko käynyt yöllä :). Illalla neiti ei saanut heti unta ja sanoi että: Minä odotan sitä kukkoa. Ei jaksanut sitten kuitenkaan valvoa niin kauan että olisi nähnyt ;).. Voi sitä hymyä kun aamulla sitten löytyi suklaamunat sängyn vierestä lautaselta!

    VastaaPoista