sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ideakansio

Mulle on aina ollut hyvin hankalaa heittää vanhoja sisustuslehtiä roskiin. En raaskisi millään! Niitä kertyy ihan vaivatta sellainen metrin pino vuodessa, kun tilaan paria lehteä, ostan irtonumeroita ja pelastan kirpputoreilta euron maksavia yksilöitä kotiin... Mietin pitkään, mitä tehdä, kunnes keksin, että ratkaisu on ideakansio.

Nyt minulla on ollut jo puolisen vuotta ideakansio. Olisi tietysti kiva jos jaksaisi tehdä leikekirjaa tai skräppäillä, mutta meiksi ottaa talteen kivat sivut ja mainiot ideat ja laitan ne muovitaskuihin.

En koskaan ota talteen koko juttua, vaan aina vaan jostain tietystä jutusta sen mieluisan kuvan itselle, jossa on joku kohta tai idea tai värimaailma. Jotain sellaista, mistä todella pitää. Tuo oikeanpuoleinen sisustus tosin ei ole mistään lehdestä, vaan englantilaisen kiinteistönvälitystoimiston sivuilta. Aivan ihana lontoolaisasunto!
Tykkään punaisesta, mutta en uskalla käyttää sitä sisustuksessa, koska en tiedä, miten sen saisi luontevasti vaaleahkon tyylin joukkoon. Tuossa asunnossa punainen sopii vaaleaan älyttömän hyvin. Niin kaunista ja pirteää!

Kansion luomisessa on aikamoinen urakka. Kuten arvata saattaa, ripsin lehtiä aina pyräyksittäin. Olisi tietysti ihannetilanne, jos malttaisi silputa lehdestä parhaat ideat aina ne lehdet luettuaan, mutta niinhän siinä käy, että niitä lehtipinoja kertyy vaan, joskin enää vain muutama kuukausi kerrallaan.

Keittiöideoita on aina mukava kerätä. Ihana punainen maalaiskeittiö, vai mitä:)

Tämän lehtipinon kimppuun olisi tarkoitus käydä heti tämän päivityksen jälkeen. Tuossa vähän näkyy, minkä verran kansiossa on jo materiaalia. Se on ihan kuin oma ideapankki tai sellainen aataminaikuinen Pintrest. Olen jo sinnekin rekisteröitynyt, mutta sen verran vanhanaikainen olen, että on ihan kiva hakea sisustusideoita myös paperilta, eikä pelkästään netistä.

1 kommentti:

  1. punaista mattona, verhona tai tyynyinä... siitä se alkaa se värien valloitus.. meillä mennään Limen vihreessä tällä hetkellä.. sohvan punainen vaihtuu valkoiseen jossain vaiheessa..

    VastaaPoista