maanantai 23. toukokuuta 2011

Puutarhan iltatunnelmia

Lisäsin pari viikkoa sitten tähän kohtaan kivikkokasveja ja vielä pitäisi ostaa lisää. Kivikkokasvit ovat kiitollisia kasveja. Monivuotisia ovat ja lähtevät vihertämään todella aikaisin keväällä. Jostain kun vielä saisi hommattua lisää näitä nyrkin kokoisia kiviä sellaiset viisi kuusi kottikärryllistä. Toissa kesänä tilattiin suoraan pihaan satoja kiloja koristekiviä ja se on kyllä ihme, miten puutarha ahmaisee ne kivet. Sinne ovat huvenneet, vaikka niitä oli niin älyttömän paljon.

Pyykit voi kuivattaa ulkona... Kun vaan muistaa nostaa ne sisälle ennen sadetta!

Lipstikka, jo edellisen omistajan jäljiltä. Tämä on kasvanut tässä paikassa kymmeniä vuosia ja on loppukesästä lähemmäs kolme metriä korkea. 

Tiesittekös, että nurmikolla ja hiekalla on hankala fillaroida - pitäisi kuulemma olla asvaltoitu piha! Kyllä on vaatimukset nykyajan nelivuotiailla ;-) Tämä on neidin maalaispyörä täällä kotona, se oikea kaupunkipyörä on mummolassa.

1 kommentti:

  1. Oi ihana piha teillä ja voi vau tuota lipstikkaa kyllä se tosiaan on komea yksilö:) Pyykkejä itsekin kuivatan aina pihalla kun vaan mahdollista tulee niin ihanan raikas tuoksu vaatteisiin ja lakanoihin. Ihana tuo polkupyörä:)

    VastaaPoista