keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Poporaportti

Ostin kolmisen viikkoa sitten Citymarketista tällaiset kesäsandaalit. Nämä ovat tooosi hyvät jalassa! Aivan mielettömän mukavan tuntuiset. Melko pian kävin harmittelemaan, että tuskin nämä kahta kesää kauemmin kestävät...

Sitten keksin, että siellähän on niitä myös mustina. Joten ei kun ostamaan samankokoiset myös mustana. Nyt on sitten ihanat kesäkengät hellepäivän retkille vaikka kolmeksi kesäksi - ainakin toivon niin! 

Tänään iltapäivällä on ollut ainakin täällä Kymenlaaksossa sateinen ja ukkostava keli, eikä kesäkenkiä ole tarvittu. Tällaiset popot ne sateella olla pitää! Takimmaiset viime kesänä alennusmyynnistä siitä kenkäkaupasta, mikä on Lahden Kärkkäisen kanssa samassa talossa (Mekkako sen nimi on?!) ja etummaiset lastentarvikekirppikseltä kolme euroa. Tykkään molempien kumppareiden väreistä tosi paljon. Yleensä kun niitä kumppareita on vain punaisina tai vihreinä tai perusväreissä nyt yleensä, niin toki tämä mamma rientää ostamaan tällaisia hempeitä pastellisia ja murretun sävyisiä kumisaappaita heti kun niitä vaan näkyy. Vaikka sitten kirppikseltä käytettynä:) Kaksivuotias oli itse mukana sovittamassa näitä ja kirppismyyjä sanoi, että onpas siinä niin tytön näköiset saappaat että!

1 kommentti: