lauantai 30. lokakuuta 2010

Tove Hem ja muita pieniä löytöjä






Tämä on ollut pienten löytöjen viikko. Ruokakaupasta ostin ihanan ruotsalaisen sisustulehden, nimeltään Tove Hem. Ihania kuvia, just omaa tyyliä, eikä ole mikään kallis lehti, alle neljä euroa. Olen ostanut näitä numeroita ennenkin. Myöskin ihan perusmarketista löytyi tuo kiva vaalea, kukallinen patakinnas - samalla heitin vanhoja pois. Paita taas on KappAhlista, ja se on työpaidaksi ostettu ja ostin myös kolme muuta, joskaan en KappAhlista. Viimeisin kuva, pieni koukku, on kirpparilta. Niitä on kaksi kappaletta ja se toinen on jo laitettu paikoilleen. Tämä ei sopinut siihen, minne ajattelin, joten se vielä etsii paikkaansa.
Varasin tänään pöydän kirpparille. Otin ekan mahdollisen vapaan ajan ja meni niinkin pitkälle kuin marraskuun viimeiselle viikolle. Mutta onpa aikaa hinnoitteluun. Ja tavaroiden etsimiseen... Vaikka aikaa on, luultavasti käy kuten aiemminkin, eli iskee se edellisen illan paniikki.
Olen myös kutonut kaulahuivia ja päässyt jo yli puolenvälin, aamulla oli uuden kerän aloitus. Ihan omasta aktiivisuudesta riippuu, milloin valmistuu. Olen kutonut laiskanlaisesti, joten tuskin nyt tänä viikonloppuna vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti