sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Päiväreissun antia






Kiitos ihanaisen talviajan, meidän porukka heräsi tänään klo 04.55. Eli saatiin siis aikaiseksi vaikka mitä. Syötiin rauhassa aamupalaa, kudoin kaulaliinaa, mies päivitti nettisivujaan, tytöt leikkivät, paistettiin amerikkalaisia pannukakkuja, pestiin koneellinen pyykkiä - ja kello oli vasta puoli yhdeksän kun tämä kaikki oli tehty. Mies aina muistuttelee, että muistatko, kun muutettiin tänne, nukuit sunnuntaisin jopa puoli yhteen iltapäivällä. Se tuntuu nyt erittäin kaukaiselta, vaikka hämärästi kyllä muistan...
Mietittiin, mitäs nyt tehtäisiin, ja päätettiin, että lähdetään käymään Ikeassa. Meillä on ollut tarkoitus käydä siellä ennen joulua kerran, ja tuo kerta oli tänään.
Sofia meni tietysti Smålandiin leikkimään. Siellä saa leikkiä 45 minuuttia. Oli niin punaposkinen tyttö, kun haettiin pois. Olisi leikkinyt toisetkin 45 minuuttia.
Ei meillä ollut mitään tiettyä, mitä mentiin hakemaan. Mutta takapaksi saatiin täyteen kasseja, niinhän sitä Ikeassa aina käy.
Joulupapereita ja tabletteja sun muita saatiin ihan mukavasti. Iloitsin erityisesti kahdesta rottinkikorista eteiseen. Päivän paras löytö. Tytöt saivat leluja. Rottia ja hiiriä. Sofia kinusi isältään kengurun poikasineen, mutta kotiin tultuaan heitti kengurun vihaisena lattialle. Joten sillä välin, kun tytöt leikkivät huoneessa, joulutontut kävivät nappaamassa kengurun. Katsotaan, jos aattona palauttavat;)
Olen mietinyt tyttöjen huoneen joulusisustusta sen verran, että sinne voisi yrittää tuoda muutamaksi viikoksi jotain punaista. Kuten nuo sydäntyynyt nyt esimerkiksi.

1 kommentti:

  1. Huh, olipa teillä aikainen herätys:)Kivoja ostoksia olet tehnyt, tuo edellisen postauksen lehti näyttää kivalle ja hintakin on kohdillaan, mukavaa viikon alkua sinne!

    VastaaPoista