perjantai 8. lokakuuta 2010

Marsu-sirottimet





Kerään kaikenlaista marsuihin liittyvää. Nämä ovat uusinta uutta kokoelmissani, suola- ja sokerisirottimet. Lontoosta nämä löysin, Cath Kidstonin osastolta Selfridgesiltä. Sarjassa on myös marsu-säästöpossu, mutta sitä ei silloin kaupassa ollut, huomasin sen vasta kotona Cath Kidstonin uusimmasta lehdestä.
Marsu-sirottimet olen toistaiseksi sijoittanut huoneeseeni, kirpparilta ostettuun leipäkoriin eli saatiin nyt sillekin vihdoin jotain käyttöä.
Tällä viikolla töissä on ollut tosi kiireistä ja iltaisinkin kaikkea tekemistä, niin en ole ehtinyt blogia päivittää. Harmi, sillä olisi nyt kerrankin ollut kuvattavaa. Tehtiin nimittäin tiistaina vähän uutta huonekalujärjestystä omaan huoneeseeni sekä makuuhuoneeseen. Ongelma on vain siinä, että ollaan kotona niin myöhään, että luonnonvalossa ei kuvia voi ottaa. Salamalla taas menee tunnelma pilalle. Joten odotan aurinkoista päivää, jolloin olen kotona, jos sitten saisi kuvattua tuota askarteluhuonettani luonnonvalossa... Siihen menee ehkä päivä, ehkä viikko, kuka tietää.
Ensi viikko on ainakin alkupuolella vieläkin kiireisempi, huomenna mennään tyttöjen kanssa mummolaan yöksi, joten vähän huonosti on nyt näitä bloginpäivitysmahdollisuuksia. Mutta pitää yrittää.

1 kommentti:

  1. Onpas ihanaiset sirottimet, tuollaiset olisi meillekin hyvät, kun olemme niin allergisia ettei voi mitään karvaturreja ottaa :) Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista