keskiviikko 4. elokuuta 2010

Löytöjä






Ei me ostosreissulle Porvooseen lähdetty, mutta ainahan sitä jotain pientä tarttuu matkaan... Porvoo-tiskirätti on tuliainen äidilleni. Hän sanoi jo, että ei raaski noin nättiä tiskirättinä käyttää! Melkein sen arvasin, mutta silti se oli pakko ostaa, koska se on kyllä yksi kauneimpia tiskirättejä, mitä olen koskaan nähnyt. Tuo pikkuinen sinappipurnu on myös tuliainen äidilleni, hän kun on ranskalaisen sinapin ystävä ja niitä sitten pitää erilaisia aina maistella. Tuo pinkkiruskea kangas tuossa roikkumassa on kesämekko meidän Sofialle ja sitten joskus Millalle. Osti sen Rihkamatorilta, jossa oli käsityöläisiä, eikä siis lainkaan sellaista rihkamaa mitä toreilla nyt yleensä on. Olivat siis itse kauppaamassa ja vähän mietin ostaako vai ei, mutta sitten kun laskeskelin, että sitä ehtii pitää ensin Sofia pari vuotta ja sitten se periytyy Millalle, niin tuo on meillä käytössä varmaan ainaskin seuraavat neljä vuotta aina silloin tällöin, ja sitten ostin. Lempivärejäni nuo kyllä ovat.
Ja on lempivärejä tuossa pienessä tuolissa kanssa, sinistä ja valkoista. Eihän mulla tuolle tuolille ole mitään järkevää käyttöä tietenkään... Miniatyyrituoli se on ja kuuluisi nukkekotiin. Eikä meillä sellaista ole. Mummolassa on tytöillä meikäläisen vanha Lundby, mutta tuo on sinne liian hieno. Joten pidän sen omassa huoneessani koristeena hyllyllä.
Miehelle löytyi Porvoosta Jokikadulta ihanasta putiikista purkki Jack Daniels Tennessee Whiskey Fudgea elikkäs toffeeta. Se purnu siis on yksi yhteen sen lasisen pullon kanssa, tosi hieno! Ja voi että ne toffeet maistuvat hyvälle! Niissä on yksiprosenttista viskiä. En edes tiennyt, että niin mietoa viskiä on olemassakaan, mutta nytpä tiedän ja olen sellaista maistanutkin. Jos joku näkee sellaista toffeeta, ostakaa ihmeessä, on koemaistettu ja kyllä on tosi namia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti