sunnuntai 8. elokuuta 2010

Jotain tarttis tehrä!





Tämä kesä on mennyt kaikenlaisten käsitöiden, askartelujen ja korttien suhteen aivan täysin plörinäksi. En ole saanut aikaiseksi yhtään mitään.
Harmittaa ihan. Tämän bloginkin perustin, että saisi aina esitellä kaikenlaisia pikkuluomuksia, oli ne sitten kortteja tai jotain sisustusjuttuja, mutta koskahan viimeksi olen jotain itse tehtyä täällä esitellyt? On mennyt reissublogiksi koko blogi!
Mutta eipä tässä ole ollut mitään esiteltävääkään. Kai sitä pitää tällä saralla ryhdistäytyä ja jotain käydä askartelemaan. Materiaalia olisi vaikka muille jakaa, mutta kun ei tunnu löytyvän aikaa. Jotain pieniä sitä kai pitäisi näperrellä...
Tytöt käyvät meillä nukkumaan näillä main ja nyt sitten on tästä hetkestä sinne nukkumaanmenohetkeen sitten sekä sitä itsenäistä harrastusaikaa, että yhteistä aikaa tuon ukkokullan kanssa. Aamuisin on herätys puoli seitsemältä viitenä päivänä viikossa, niin ei kauhean myöhään ehdi kukkua. Ja töissä kun käy, niin on sitten iltaisi muutakin tekemistä.
Tässä kuvassa on todisteena, että olen ainakin joskus tehnyt jotain muutakin kuin päivämatkoja lähiseudulle, nimittäin patalapun! Se on jämälangoista kudottu. Nurja puoli on Cath Kidstonia.
Aamulla jo meinasin tätä blogia päivittää, mutta en sitten voinutkaan, kun tajusin, että ei ole mitään päivitettävää. Sitten kaivoin tämän arkistoista, ja tässä tämä nyt on. Joskus kauan aikaa sitten väkerretty patalappu.
Olen jo hypistellyt kaupassa syksyn lankauutuuksia, mutta en ole vielä mitään ostanut. Kai sitä jotain pitäis.
Enkä nyt yhtään tiedä koska tai mistä aiheesta tulee blogin seuraava päivitys. Sen näkee sitten.
Mutta on kiva lukea muitten blogeja ja katsella kuvia, jos vaikka jonkun inspiksen jostain joskus löytäisi :)

1 kommentti:

  1. Samoja mietteitä täällä selailin tuossa juuri käsityö lehtiä ja mietein että jotain pientä voisi alkaa tekemään.. mutta ei tullut inspistä vielä ehkä syksymmällä sitten, kiva tuo patalappu!

    VastaaPoista