perjantai 6. joulukuuta 2013

Lontoo marraskuussa

On mukamas ollut Lontoon reissun jälkeen sen verran kiireitä, että ei ole edes ehtinyt blogia päivittää. No,  tänään olen viettänyt itsenäisyyspäivää vatsataudissa kotona, joten hyvin joutaa hetken tietokoneellakin istumaan. Tässä kuvassa National Portrait Gallery, oikein pirteä ja reipas museo ja näyttelypaikka.

Oltiin Portobello Roadilla ensimmäisten joukossa, kuten kuvasta näkyy. Ei siellä aamukahdeksan jälkeen oikein ole vielä ketään. Vaan jo alkoi tunkua olla, kun lähdettiin pois. Onneksi ehdittiin tutustua second hand -tarjontaan kaikessa rauhassa, ilman ihmisvilinää.

Tää on oikein viehättävä pubi muistaakseni Old Bond Streetin sivukadulla. Ei käyty siinä tällä kertaa, mutta täytyy muistaa seuraavalla reissulla piipahtaa tuohonkin, sillä sen on pakko olla sisältä yhtä ihana kuin ulkoakin.

Covent Gardenin joulupalloja.

Lapset tietysti toivoivat, että äiti käy reissulla Disney Storessa. Tulihan tuolla käytyä, mutta mitään en ostanut. Jäi enemmän kuvien napsimiseksi. Hamleysilla taas tuli tehtyä sitäkin enemmän löytöjä.

Käytiin iltasella Annen kanssa fiilistelemässä Towerin sillalla. Suurin osa ajasta kuluu metrossa istuessa, koska menee tuonne miten päin tahansa Circle Linea, niin se on juuri siellä toisessa päässä. Saattaa olla, että jos oikein otan itseäni niskasta kiinni, niin teen vielä näyteikkunapostauksen, nimittäin reissulla näkyi aivan ihania näyteikkunoita, joista ykkösenä tietysti Harrods Express. Mutta oli pienilläkin kaupoilla oikein somia koristeluja ikkunoissa.

1 kommentti: