maanantai 24. lokakuuta 2011

Pientä sunnuntairemppaa

Meillä on olohuoneessa puolipaneelit ja viime lauantaista ja sunnuntaista lähtien ne puolipaneelit ovat olleet valkoisia. Innostuin maalaamaan lauantaina illalla olohuoneen yhden puoliskon ja sunnuntaina toisen. Suurin homma oli lattian ja tapetin suojaaminen sanomalehdillä. Maalarinteippiäkin kului.

Nyt kun puunvärisiin paneeleihin on saatu väriä, olohuone näyttää paljon valoisammalta. Mutta verhot näyttävät nyt aivan kamalilta! Valkoiset paneelit, valkoiset verhot = ei hyvä! Nyt olkkariin tarvitaan jotain väriä. Eli seuraavana ohjelmassa on uusien verhojen metsästys. Sen voisi tietysti jättää joulun tuolle puolen, koska jouluverhot jo odottavat verhotangoille pääsyä. Ehkä sitä jo parin viikon päästä voisi ne verhot ripustaa.

Tuossa pöydällä on muuten Ikeasta ostamiani havukasveja kolme kappaletta. Sopivat siihen kivasti. Rottinkipöytä on ensimmäinen oma huonekaluni. Sain sen aikoinaan isoisältäni ylioppilaslahjaksi. Pöydän pinta on lasia. Vuosien saatossa rottinkipöytä on seilannut asnnosta toiseen ja huoneesta toiseen. Nyt se on saanut olla olohuoneessa jokusen vuoden. Joskus se viedään joulukuusen alta pois makuuhuoneeseen pariksi viikoksi. Saa nähdä miten tänä jouluna käy. Olkkarissa kun on pari nurkkaa, joissa joulukuusi aina vuorottelee. Tänä vuonna voisi taas olla ikkunanurkan vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti