perjantai 21. lokakuuta 2011

Ikeassa käyty

Mulla on ollut tällä viikolla syysloma tai oikeammin viimeinen kesälomaviikko. Ihan on kotosalla aika kulunut, paitsi eilen, jolloin käytiin Vantaalla Ikeassa. Edestakaisiin matkoihin meni reilut kolme tuntia ja Ikeassa oltiin perillä viisi tuntia. Ihan sopiva aika Ikeassa!

Ikeaan oli tullut jo ihan kivasti joulua. Ostin joulupapereita sekä jonkin verran joulujuttuja. Ei nyt varsinaisesti koristeita, mutta esimerkiksi nyt suojaruukkuja ja keittiön tekstiilejä. 

Tämä suojaruukku näyttää vähän hassun malliselta tässä kuvassa, vaikka on se ihan oikean ruukun mallinen. Ajattelin tätä kuistille. Tähän sopisi kivasti joku havukasvi, vaikka sypressi.

Tässä pienempiä löytöjä yhdessä kasassa. Edellisestä käynnistämme oli vierähtänyt varmaan puolisen vuotta. Nuo valkoiset ovat CD-säilytyslaatikoita, mutta taidan keksiä niihin jotain muuta.

Tässä meidän olohuoneen uusi jalkalamppu. Tyttöjen mummon eli äitini mielestä tämä on ihan kaupan muovikassin näköinen, eikä hän ymmärrä, kuinka kukaan voi tällaista pitää kotonaan, vieläpä olohuoneessa kaikista huoneista. Lampunvarjostimen toinen synti on se, että se on valkoinen, joka on kuulemma mustan jälkeen hirvein ja rumin väri ikinä. Mummo sisustaa omaa kotiaan englantilaistyylisesti beessillä, ruskealla, marjapuuronpunaisella, mattakullanhohtoisella yms pehmeillä ja lämpilillä väreillä, eikä oikein innostu valkoisista kodeista näin kauniisti sanottuna :D Eikä meidän koti edes ole sieltä valkoisimmasta päästä, vaikka paikoitellen valkoinen onkin.

Ikeassa meidän suurin investointi oli tällä kertaa uudet tyynyt ja uudet täkit meille molemmille. Sitten oli tietysti ostettava myös uudet pussilakanat. Tässä ne näkyvät, otin kuvan ennen päiväpeiton laittoa.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ikea olisi kait tulossa Kouvolaan sittenkin.. China centterin paikalle tai Tervaskankaalle siihen ostos keskuksen lähimaille mistä kaupunki on toukokuussa niille tarjonnut tontti mahdollisuutta.. eli ehkä jo 2013/2014 on Kouvolassa Ikea =)

    VastaaPoista