perjantai 15. huhtikuuta 2011

Viikon löytö

Käytiin eilen Prismassa ruokaostoksilla. Samalla tuli piipahdettua lasten pyynnöstä leluosastolla, vaikka tietävät, että mitään ei ostettaisi... Eipä! Oli pakko pyörtää pyhät puheeni, sillä Prisma oli yllättäen laittanut Sylvanian Families -hahmot 50% alennusmyyntiin. Normaalisti nämä huonekalusetit maksavat lähemmäs pariakymppiä, mikä on ainakin meikäläisen kohdalla hillinnyt niiden hamstraamista. Nyt tämä sänky ja sohvakalusto maksoivat yhteensä 18 euroa. Sylvanian hintapolitiikkaan perehtyneen ymmärtävät, että kyse on merkittävästä löydöstä :-)

Sylvanian perheiden tyyliin pienimmät tavarat ovat pieniä. Nuo kukat jopa irtoavat noista varsistaan. Maljakko on hieman sokeripalaa pienempi... 

Hahmot meillä oli jo ennestään. Sylvanioita pidetään meillä normaalisti yläilmoissa ja nelivuotias saa leikkiä niillä silloin, kun pikkusisko on päiväunilla tai juuri mennyt yöunille. Tuo tuntuu tytöllekin sopivan. Ovat sitten vähän erikoisempia, kun eivät ole koko ajan saatavilla. Sylvanioita on lisää mummolassa, ja sielläkin niillä saa leikkiä vain kaksivuotiaan pikkusiskon nukkuessa.

Sylvanian talot eivät ollee alennuksessa, vain hahmot ja huonekalut. Sinne taisi vielä jäädä ainakin grillisetti ja soutuvene, olisko pari muutakin pientä settiä. En tiedä koskeeko tämä tarjous kaikkia Suomen Prismoja, vai tätä meidän Kouvolan Prismaa pelkästään. 

1 kommentti: